Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017

Οι Σχολικές Δραστηριότητες ως φορέας μετασχηματίζουσας μάθησης (ebook)   Κυκλοφόρησε και φέτος  σε επιμέλεια της υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων Ευαγγελίας Μουλά και του Διευθυντή της ΔΕ Δωδεκανήσου το  Ιωάννη Παπαδομαρκάκη το  ηλεκτρονικό βιβλίο Οι σχολικές δραστηριότητες ως φορέας μετασχηματίζουσας μάθησης

Το βιβλίο βασίζεται σε εργασίες μαθητών και εκπαιδευτικών που συμμετείχαν σε Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων στη Διεύθυνσης Β/θμιας εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, και κινήθηκαν στον άξονα της καλλιέργειας της μετασχηματίζουσας  μάθησης μέσω των Σχολικών Δραστηριοτήτων.  

Το βιβλίο μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ . 

Η δική μας εργασία έχει τίτλο "Ο πολυθρησκευτικός πολιτισμός της Ρόδου. Ιστορία και μνημεία από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα" και μπορείτε να τη δείτε στη σελίδα 91.

Επίσης, μπορείτε να δείτε και την εργασία της συζύγου μου Μαρίας-Άννα Τσίντσιφα μαζίί με τους συναδέλφους Σοφία Μωρΐτου και Θεοφάνη Τσιγγέλη με τίτλο "Ανακυκλώνοντας οικολογικά", στη σελίδα 123.

Τέλος, προτείνω την εξαιρετική (ως συνήθως) εργασία των πολύ καλών μου φίλων Ηλία Βενιζελέα και Δέσποινας Γιαννού με θέμα "AFTERSCHOOLBAR: ένα εκπαιδευτικό ιστολόγιο" στη σελίδα 116.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου